Θερμοπρόσοψη

Η θερμοπρόσοψη κτιρίου έχει 2 τρόπους. Την εσωτερική και την εξωτερική.

Η εξωτερική θερμομόνωση γίνεται με τη μέθοδο “κέλυφος”. Έτσι, έχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα στη ζέστη και στο κρύο εντός του κτιρίου μας και την καλαίσθητη όψη του κτιρίου μας εξωτερικά όπως και τη χρόνια όψη του χωρίς να χρειάζεται βάψιμο. Όλα αυτά όμως προδιαθέτουν να έχει γίνει με σωστά υλικά πιστοποιημένα και με υψηλές προδιαγραφές και φυσικά με έμπειρο προσωπικό. Τα υλικά της εξωτερικής θερμομόνωσης είναι με 1 ματιά όλα ίδια, αλλά η ποιότητα του καθενός είναι που κάνει τη διαφορά. Για μια σωστή θερμομόνωση εξωτερικά θα χρησιμοποιήσουμε πλάκες είτε εξηλασμένης πολυστερίνης είτε γραφιτούχες. Και πάντα με προδιαγραφές σύμφωνα με το μέρος όπου είμαστε, όπως επίσης, αν είναι κοντά σε θάλασσα βουνό κ.τ.λ, οι κόλλες που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να είναι κορυφαίες και μόνο επώνυμες. Ο οπλισμός, το πλέγμα, τα βύσματα, ο αφρός θα πρέπει να είναι όλα επώνυμα και με προδιαγραφές άριστες. Τέλος, ο τελικός σοβάς και το αστάρι του θα πρέπει να έχουν υψηλό δείκτη ανθεκτικότητας σε ήλιο και βροχή και η κοκκομετρία τους να είναι τόση ώστε να δίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα και μια υφή απόλυτης αισθητικής.

Η εσωτερική θερμομόνωση είναι μια εξειδικευμένη εργασία θερμομόνωσης, όπου για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα θα πρέπει να έχουμε υλικά κορυφαία με όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας τους και ένα πολύ έμπειρο προσωπικό για την τοποθέτηση τους.

Στην εσωτερική θερμομόνωση οι πλάκες που χρησιμοποιούνται είναι χιλιοστών και απαιτείται ακρίβεια και άριστη γνώση τοποθέτησής τους.. Οι δε κόλλες που χρησιμοποιούμε θα πρέπει να είναι κορυφαίες και με πιστοποίηση. Τέλος, ο οπλισμός με πλέγμα και ο τελικός σοβάς μας θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα και να τοποθετηθούν από τεχνίτη με άριστη γνώση. Η αισθητική στην εσωτερική θερμομόνωση παίζει σημαντικό ρόλο οπότε χρειάζεται ακρίβεια και εμπειρία. Το κόστος της είναι αρκετά οικονομικό και γίνεται απόσβεση πετυχαινοντας οικονομία σε μέσα θέρμανσης και ψύξης, χειμώνα καλοκαίρι.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πέτρου Συνδίκα 25- Θεσσαλονίκη

Τ.κ 54643

monoseisgoumatzidisgiannis@gmail.com