Εποξειδικά δάπεδα

Εποξειδικά δάπεδα

Δάπεδα από εποξειδικές ρητίνες και μικροχαλαζίες σε κάθε πιθανό χρωματισμό. Ιδανικές λύσεις για δάπεδα με υψηλές χημικές και μηχανικές απαιτήσεις. Επενδύουν δάπεδα όπως αποθήκες βιομηχανικές αλλά και χώρους με υψηλή αισθητική ανάγκη. Ακόμα σε συνδυασμό με πολυουρεθανικές ρητίνες είναι το ιδανικό δάπεδο για πιστοποιητικό Haccp για κάθε τύπου δαπέδου υγειονομικού ενδιαφέροντος με αυστηρές προδιαγραφές.

Άπειρη αρχιτεκτονική παρέμβαση, ουσιαστικά ένα χειροποίητο δάπεδο μοναδικό σε κάθε εκτέλεση.Τα δάπεδα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι δάπεδα ιδιαίτερα απαιτητικά στους τομείς της απόλυτης υδροφοβίας (μη απορρόφηση υγρών), της ιδιαίτερης χημικής καταπόνησης και της αντιμικροβιακής δράσεις τους. Τέλος σαν βιομηχανικά δάπεδα θα πρέπει να αντέχουν εξίσου και σε μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις όπως Κλαρκ και βαριά οχήματα.

Σε όλους τους τύπους δαπέδων δύο τύποι κυριαρχούν τόσο σαν δάπεδα όσο και σας ρητίνες τα πολυουρεθανικά και τα εποξειδικά δάπεδα. Όμως για ένα σωστό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση τόσο στην ποιότητα των υλικών, όσο και στην εφαρμογή τους, εφαρμογή που θα πρέπει να ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές εφαρμογής και τις απαιτούμενης ποσότητας.

Εποξειδικά δάπεδα και βαφές.

Παρέχουν μια επιφάνεια εντελώς αδιάβροχη και ανθεκτική σε χημικά και ελαφρά οχήματα. Η αδυναμία τους είναι ότι κιτρινίζουν στον ήλιο.

Πολυουρεθανικά δάπεδα και βαφές

Παρέχουν μια επιφάνεια εντελώς αδιάβροχη και ανθεκτική σε χημικά και μέτρια οχήματα, ορισμένα πολυουρεθανικά δεν κιτρινίζουν και λόγο της ειδικής σύνθεσης τους είναι αντιμικροβιακά και αντιμυκητιακά.

.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πέτρου Συνδίκα 25- Θεσσαλονίκη

Τ.κ 54643

monoseisgoumatzidisgiannis@gmail.com